Saltar al contenido

La Candidatura Rupturista de Barcelona

https://ruptura78.info/wordpress/wp-content/uploads/2023/04/ajuntament-web.jpg

La Candidatura Rupturista de Barcelona promoguda per RV/PVE

A proposta del partit República Valenciana – Partit Valencianiste Europeu (RV-PVE) s’ha confegit la Candidatura Rupturista a les eleccions del 28 de maig d’enguany a la capital de Catalunya

Nota de Premsa.
Barcelona, 10 d’abril del 2023

La Candidatura Rupturista de Barcelona

A proposta del partit República Valenciana – Partit Valencianiste Europeu (RV-PVE) s’ha confegit la  Candidatura Rupturista a les eleccions del 28 de maig d’enguany a la capital de Catalunya, fruit de la coalició integrada per:

– Partit del Treball de Catalunya

– Democràcia Efectiva

– República Valenciana

La qual té el següent Programa de Punt Únic:

Contra el vigent Règim del 1978 per a fer efectiva l’autodeterminació de Catalunya

Els mal anomenats «polítics del 78», la major part fidels servidors per a la perpetuació de la monarquia borbònica i del franquisme a Espanya, amnistiaren expressament l’octubre del 1977 a tots els criminals, executors i executius de Franco durant els 40 anys de dictadura, d’opressió i de repressió contra els catalans. L’anomenada «transició espanyola» en realitat fou i encara és l’actual transfranquisme.

Per aquesta raó recordem, amb recança per tots els anys perduts, que aviat farà 46 anys de les eleccions a les Corts Constituents espanyoles, amb el PCE legalitzat el dissabte sant de l’abril del 1977 després de l’episodi del seu primer dirigent passejant camuflat per Madrid disfressat de «lagarterana». Per contra a ERC se li negà la legalització per a poder concórrer a la contesa electoral del juny del 1977 perquè «La denominació proposada per l’entitat, al referir-se a un sistema polític [‘republicana’] incompatible amb el vigent legalment a Espanya, pot representar un supòsit d’inadmissibilitat», i llavors ERC hagué de presentar-se en coalició amb el Partit del Treball d’Espanya (PTE-PTC) i el partit Estat Català (EC) en una candidatura anomenada «Esquerra de Catalunya-Front Electoral Democràtic», de fet un intent de Front Patriòtic que tingué el ferm suport de l’Associació Catalana de la Dona i també del sindicat CSUT (afí al PTE-PTC). Barrera obtingué el 4,6 per cent dels vots i de la candidatura fou l’únic escollit diputat. N’Heribert Barrera es mostrà activament contrari a la Constitució espanyola perquè en aquesta no es reconeixia enlloc el Dret d’Autodeterminació de Catalunya.

Aleshores ja dèiem «no a la constitució contra la nació catalana (manifest del Comitè Català Contra la Constitució Espanyola, primer d’abril del 1978)», i per això ha reeixit la proposta de Víctor Baeta de RV/PVE de crear la Candidatura Rupturista. Baeta, coneixedor de la tendència abstencionista i de campanyes pel vot nul a les properes eleccions a la ciutat de Barcelona, suggerí que recollíssim aquests vots i els convertíssim en el vot útil a la Llibertat de Catalunya i, alhora, féssim publicitat de la candidatura per l’Estat Valencià i la República Valenciana amb la que RV/PVE es presenta a les tres circumscripcions (Alacant, Castelló i València) a les eleccions al Parlament valencià del mateix diumenge 28 de maig.

En el supòsit de no obtenir la majoria, els nostres regidors electes a Barcelona només donarien suport a un candidat a alcalde d’una altra formació si explicités la seva acció política a favor del nostre Programa de Punt Únic.

Equip de Premsa de la candidatura a Barcelona

+INFO: 682530127

contacte: info@germanies.net

NOTA DE LA CANDIDATURA RUPTURISTA DE BARCELONA

Per a formar part de la mateixa cal signar la fulla d’acceptació que es pot baixar en estos enllaços:

https://republicavalenciana.org/wp-content/uploads/2023/04/acceptacioBCN.pdf

https://www.germanies.net/wp-content/uploads/2023/04/acceptacioBCN.pdf

i adjuntar copia del DNI.

+INFO: 650537213
CONTACTE: info@germanies.net