Saltar al contenido
Portada » Candidatura Coalició de Barcelona

Candidatura Coalició de Barcelona

https://ruptura78.info/wordpress/wp-content/uploads/2023/05/principal.jpg

Joaquim Auladell i Enric Borràs encapçalen la Candidatura Rupturista de Barcelona

Els patriotes Joaquim Auladell i Enric Borràs, a proposta del partit República Valenciana – Partit Valencianiste Europeu (RV-PVE) són, com a independents, els caps de llista de la Candidatura Rupturista a les eleccions municipals del 28 de maig d’enguany a la capital de Catalunya, fruit de la coalició integrada per Partit del Treball de Catalunya, Democràcia Efectiva i República Valenciana, amb el següent Programa de Punt Únic: Abolir el vigent Règim del 1978 per acomplir l’autodeterminació de Catalunya
https://ruptura78.info/wordpress/wp-content/uploads/2023/05/auladellborras.jpg
https://ruptura78.info/wordpress/wp-content/uploads/2023/05/nota_premsa.jpg
https://ruptura78.info/wordpress/wp-content/uploads/2023/05/candidats.jpg

Hi ha un fet inversemblant però no menys ofensiu per als catalans. Depassat gairebé el primer quart del segle XXI, l’anunci publicat per encàrrec de la secretària de la Junta Electoral de Zona de Barcelona (JEZB) al Butlletí Oficial de la Provincia de Barcelona (BOPB) és exclusivament en espanyol i allò que certifica, com la proclamació de les candidatures, també és en dita llengua. Així més avall podem llegir: «Candidaturas a las elecciones municipales – Elecciones Municipales 2023 – Circunscripción electoral: Barcelona» i, encara pitjor, els candidats independents de totes les candidatures on n’hi ha són expressament assenyalats com a «(Independiente)».

Quantes impertinències hem d’esperar degudes a la connivència dels partits autonomistes ‒que són tots els representats al Parlament del Zoològic‒ amb l’espanyolista Règim del 78? A què espera el Desgovern de la Genialitat de Dalt per obligar a fer usar arreu la llengua catalana? És vergonyant el racisme anti-català practicat per les administracions a casa nostra, com la de l’actual alcalde de Barcelona, la qual perd el cul per passar-se a l’espanyol sempre que pot i, quan no, també.

De catalans al servei dels enemics n’hi ha hagut des de temps immemorials. Per exemple la primera policia espanyola de la Península ibèrica, creada per un botifler borbònic fou el cos dit, de primer, «Escuadras de Paisanos Armados» i, poc més avant, «Mossos d’Esquadra», ja en acció 125 anys abans que aparegués la «Guardia Civil» amb el mateix objectiu que el dels Mossos: la persecució i extermini de la Resistència Catalana a sotmetre’s a Castella i al conseqüent esclavatge que perdura encara avui.

Des de la Candidatura Rupturista volem reinstaurar el Consell de Cent, amb el seu veguer, batlle i consellers com a legítim Govern de la capital de Catalunya.

‘Ruptura’ vol dir rompre, trencar de veritat i per sempre amb el franquisme i amb els qui davall del seu paraigua protector se n’han aprofitat ‒sobretot els darrers 45 anys‒ fent-se passar per demòcrates d’esquerres; cal acabar amb la corrupció i amb l’amiguisme instal·lats al govern municipal. Si voleu guanyar voteu la Candidatura Rupturista de Barcelona.

Equip de Premsa de la candidatura a Barcelona

contacte: info@germanies.net

https://ruptura78.info/wordpress/

CANDIDATURA DE BARCELONA

El diumenge dia 23 a partir de les 10:00 am estarà montada l’oficina de la Candidatura de BCN en la cafetería de lHotel Suizo de Barcelona al començament del carrer Jaume I, eixida del metro Jaume I. Tots els que hagen de portar les acceptacions i foto del DNI els recollirem al llarg del dia en eixe lloc. Telèfon de contacte 650537213.
https://ruptura78.info/wordpress/wp-content/uploads/2023/04/ajunt.BCNdinastic.jpg

Segona nota de premsa de la candidatura rupturista de BCN promoguda per RVPVE

 Barcelona, 20 d’abril del 2023

A proposta del partit República Valenciana – Partit Valencianiste Europeu (RV-PVE) s’ha confegit la  Candidatura Rupturista a les eleccions del 28 de maig d’enguany a la capital de Catalunya, fruit de la coalició integrada per: Partit del Treball de Catalunya – Democràcia Efectiva – República Valenciana La qual té el següent Programa de Punt Únic: Abolir el vigent Règim del 1978 per acomplir l’autodeterminació de Catalunya

Nota de Premsa

Barcelona, 20 d’abril del 2023

El proper 25 d’abril commemorem el 316è aniversari de la Batalla d’Almansa i la derrota dels patriotes valencians que defensaven les seves llibertats i furs atorgats pel comte de Barcelona Jaume I. Ahir a VilaWeb Núria Cadenes afirmava al seu ‘Mail Obert’ titulat «Abril a València»: «…no hi ha mitges tintes sinó les dues alternatives que ja va descriure Joan Fuster: o “la genuflexió provinciana i fiscalment colonial (i més que fiscalment)”, o un “País Valencià decantat per ser ell mateix”. És una tria nacional».

Som del tot d’acord en què cal un «País Valencià decantat per ser ell mateix», és una de les raons per les quals hem bastit la Candidatura Rupturista de Barcelona: fer conèixer al món l’èxistència de valencians que promouen i són partidaris de la República Valenciana. El general Joan Batiste Basset (nat a Alboraia, Horta Nord), cuità amb els seus maulets a defensar la capital de Catalunya, on lluitarien fins a la desfeta de l’Onze de setembre del 1714, gesta recordada en una placa al Fossar de les Moreres; en justa correspondència a la generositat valenciana els barcelonins d’avui actuem en conseqüència arran de la proposta dels patriotes valencians de RV-PVE.

A les eleccions del 28 de maig d’enguany també decidirem entre una Barcelona capital de la Catalunya lliure o una Barcelona provinciana colonitzada i sotmesa al jou de l’espanyolisme borbònic. Els decennis de governs municipals gairebé en solitari per part del PSOE local o bé pactant amb les suposades esquerres ‒ara amb Colau i Maragall al capdavant‒ han convertit la nostra capital en un desori del tot contrari a les necessitats dels barcelonins, ciutadans als quals la de fa massa temps política sectària dels governants «xupi-guais» fa fora de casa implacablement. Algú ens ha d’explicar què hi té a veure la forassenyada fantasia de les super-illes i la destrucció de la trama urbana de l’eixampla, o l’allargament del tramvia ‒per a que els rics de Pedralbes arribin més còmodes i quasi de franc a la Mar Bella‒, amb la urgent prioritat de facilitar, amb lloguers assequibles en funció del sou, l’accés a un habitatge com cal als joves i als més necessitats.

‘Ruptura’ vol dir rompre, trencar de veritat i per sempre amb el franquisme i amb els qui davall del seu paraigua protector se n’han aprofitat ‒sobretot els darrers 45 anys‒ fent-se passar per demòcrates d’esquerres; cal acabar amb la corrupció i amb l’amiguisme instal·lats al govern municipal. Si voleu guanyar voteu la Candidatura Rupturista de Barcelona.

En el supòsit de no obtenir la majoria, els nostres regidors electes a Barcelona només donarien suport a un candidat a alcalde d’una altra formació si explicités la seva acció política a favor del nostre Programa de Punt Únic.

Equip de Premsa de la candidatura a Barcelona

contacte: info@germanies.net

www.ruptura78.info